Дидактичний матеріал до інтегрованого заняття з природознавства та української мови і читання за темою «Осінь»

images

Дидактичні матеріали призначені для використання вчителями початкових класів при підготовці до інтегрованих занять з природознавства, української мови та читання в 2 – 4 класах.
Зміст завдань  спрямований на формування уявлень молодших школярів про сезонні явища в живій та неживій природі; поглиблення знань учнів про слово, речення, текст, частини мови, засвоєння ними правил правопису різних частин мови; удосконалення вмінь й навичок правильно  їх  вживати у мовленні.
Завдання спрямовані на розвиток  пізнавальної активності та творчого мислення школярів; уміння аналізувати, зіставляти мовні факти, робити узагальнюючі висновки; самостійно працювати.
Дидактичні матеріали містять такі форми роботи учнів, які сприяють вихованню у учнів дбайливого ставлення до оточуючого світу; інтересу до пізнання природи; любові до рідного слова та рідної землі; становленню особистості учня при вивченні теми.
Ця збірка – відкрита, незакінчена система. Вона може доповнюватися своїми ідеями, знахідками, розробками кожним, творчо працюючим, вчителем.
Дидактичні матеріали

 

Залишити відповідь