Семінар-практикум «Морально-етичне виховання молодших школярів в урочній та позаурочній роботі»

IMG_20171115_142458_HDR15 листопада 2017 року в навчально-виховному комплексі «Лісові дзвіночки» з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району відбувся семінар-практикум для вчителів початкової школи «Морально-етичне виховання молодших школярів в урочній та позаурочній роботі».
Педагоги «Лісових дзвіночків» поділились досвідом роботи з впровадження в освітній процес програми «Культура добросусідства» та ознайомили присутніх з провідними ідеями експериментальної програми «Початкова школа. Освіта для життя», в якій заклад бере участь.
Відкрила роботу семінару директор СНВК  «Лісові дзвіночки» Телецька Любов Вікторівна, яка презентувала роботу закладу та ознайомила присутніх із системою роботи початкової школи, різноманітністю видів та методів діяльності педагогів. Далі учасники семінару мали змогу переглянути виступ учнів 3–А класу «Творіть добро», підготовлений вчителями Веремейчук Г. М., Афанасенко О. та Небогою О. А.
У практичній частині семінару учасники взяли участь у роботі майстер-класів:

      • «Творимо разом. Написання сенкана», вчителя  Касіяненко Ю. М.;
      • «Казка-переплутанка на сучасний лад», учителя Олійник Т. В.;
      • «Чарівна фізкультхвилинка», вчителя  Касперьскої Г. М.
      • «Навчаємось із радістю. Проектна діяльність першокласників», учителя Гуриненко С. С.

У роботі семінару взяли участь старший викладач кафедри методики та психології дошкільної і початкової освіти, завідувач науково-методичного центру дошкільної та початкової освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Кравчук Лариса Володимирівна, методист науково-методичного центру управління освіти Деснянського району Рєпа Олександра Володимирівна та вчителі початкових класів району.
Наприкінці семінару учасники мали змогу поділитись враженнями і висловити свої пропозиції щодо використання сучасних методів і прийомів освітньої діяльності в початковій школі.
СНВК «Лісові дзвіночки»

Залишити відповідь